Bröd

Fullkornsbröd – Graham, råg, vetemjöl, sirap, jäst
Smygebröd – Extra sammalet råg, vetemjöl, lin- & solrosfrön, sirap, jäst
Stenungsbakat surdegsbröd – Vetemjöl, råg, grovt graham, surdeg (osötat)
Italienskt lantbröd – Vetemjöl, ägg, vegetabilisk olja, salt (osötat)
Löjtnantens rustika – Vetemjöl, ekoglogisk odlad råg, vegetabilisk olja, jäst (osötat)
Gammaldags grova – Extra sammalet grov, vete, råg, surdeg, malt (osötat)
Tomatbröd – Krossade tomater, soltorkade tomater, oregano, basilika, vetemjöl, råg, ägg (osötat)
Danskt rågbröd – Rågsikt, rågflingor, vetemjöl, solroskärnor, linfrön, rågmalt, salt, surdeg (osötat)
Långfranska (även Kejsarfranska) – Vetemjöl, vatten, jäst, olja (osötat)
Kungsfranska – Vetemjöl, russin, vatten, jäst, olja (osötat)
Formfranska – Vetemjöl, vatten, jäst, olja, ost, oregano, flingsalt (osötat)
Glutenfritt bröd – Glutenfritt grovmjöl, jäst, salt, vegetabilisk olja (osötat)
Halvfina – Vetemjöl, råg, vit sirap, jäst
Hålkaka – Råg, vetemjöl, malt, jäst (osötat)
Valnötsbröd – Vetemjöl, ekoglogisk odlad råg, vegetabilisk olja, malt, valnötter, jäst (osötat)





Gå till:

© COPYRIGHT JESPER IVKLINT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.