Bullar

Fullkornsbullar – Graham, råg, vete, sirap
Smygebullar – Extra sammalet grovt, vete, råg, sirap
Majsbullar – Vete- och majsmjöl (osötat)
Tomatbullar – Krossade tomater, soltorkade tomater, råg, vete, oregano, basilika, ägg (osötat)
Crossiant – Vete, margarin
Rågbullar – Råg, vete, sirap
Solrosbullar – Vete, råg, solrosfrö, olja, ägg (osötat)
Böstekrut – Vete, grovt graham, ägg, malt, vegetabilisk olja (osötat)
Grahamsbullar – Graham, vete, socker, salt
Surdegsbullar – Vete, råg, surdeg (osötat)
Ljusa tekakor – Vete, margarin, sirap
rova tekakor – Vete, margarin, sirap, fullkornsmjöl
Ostbullar – Franskbröddeg, ost
Blåknut – Franskbröddeg, blå valmo
Sesambullar – Franskbröddeg, sesam
Källarfranska – Franskbröddeg (mjuka)
Frallor med frö – Franskbröddeg, frö (hård skorpa)
Surdegsbaguetter (små) – Vete, råg, surdeg, dekorerad med oregano, basilika, flingsalt
Fullkornsbaguetter (små) – Graham, råg, vete, sirap

Gå till:

© COPYRIGHT JESPER IVKLINT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.