Kakor

Wieneråttor – Mjöl, margarin, ägg, socker, jäst, vaniljkräm, pärlsocker och mandel
Wienerkammar – Mjöl, margarin, ägg, socker, jäst, mandelfyllning, pärlsocker och mandel
Fruktwienerbröd – Mjöl, margarin, ägg, socker, jäst, vaniljkräm, frukt och gjutgelé
Kanelsnäckor – Vetemjöl, margarin, vit sirap, mandelfyllning, jäst, kanel, mandelsocker
Mandelbullar – Vetemjöl, margarin, vit sirap, mandelfyllning, jäst, pärlsocker
Sockerbullar – Vetemjöl, margarin, vit sirap, mandelfyllning, jäst, socker, vanilj
Chokladbullar – Havregryn, socker, margarin, kaffe, kakao, vanilj, kokos
Biskvier (Choklad, citron, päron) – Vegetabiliskt fett, florsocker , mandelbotten
Biskvier (Noisette) – Vegetabiliskt fett, florsocker , nöttryffel, mandelbotten
Fruktmazarin (Sommarsäsong) – Mördegsbotten, mandelmassa, ägg, vetemjöl, frukt och gjutgelé
Tobleronemazarin – Mördegsbotten, mandelmassa, ägg, vetemjöl, nöttryffel
Muffins (Päron, Hallon, Blåbär (under vår- & sommarsäsong)) – Mjöl, ägg, margarin
Vaniljhjärtan – Mjöl, smör, ägg, vaniljkräm, florsocker
Vaniljmunkar – Mjöl, ägg, margarin, bakpulver, vanilj, socker
Nötbiscotti – Mjöl, mjölk, margarin, socker, hjorthornsalt, hasselnötter
Mandelbiscotti – Mjöl, mjölk, margarin, socker, hjorthornsalt, mandel
Risbullar – Margarin, vaniljsocker, rispuffar



Gå till:

© COPYRIGHT JESPER IVKLINT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.